Hem > Om oss

Bangxing skönhet andamp; Hårbehandling stol bransch företaget är beläget i en Ningbo City, Zhejiang Province, njuta av bekväm transport tillgång. Vi är specialiserade på produktion av skönhet och hår-dressing utrustning. Vi har infört storskaliga och avancerade faciliteter. Under de senaste åren, har vi tillhandahållit olika roman stilar produkter till många höggradig hotell, frisörer och skönhet hus.

Våra produkter är väl emot av våra kunder på grund av mysiga och elegant design. Vi anta den mest avancerade produktionstekniken i världen och producerar en rad förstklassiga produkter. Vår goda egenskaper och perfekt efterservice har vunnit customersand #39; förtroende och beröm.

Baserat på den nuvarande marknaden och med framtidsutsikterna i sikte, vi hålla ogräsrensning genom gammalt att frambringa nya. Vi strävar efter att forska och utveckla fler nya varor för att verkligen Visa värde och skönheten i andquot; Bangxingandquot; skönhet och hår-dressing stolar. Du är välkommen att kontakta oss för mer information.