2016 Hot Sale Barber Chair (BX-2028B)

Barberstol, Hydraulisk barberstol, Salongstolstillverkare / leverantör i Kina, Erbjuder 2016 Hot Sale Barberstol, Stylingstol för Barber Shop Hair Stylist Cutting Chair Hair Dressing Chair (BX-2028B), Shampoo Chair / Wash Unit och så vidare.

Produktinformation
BANGXING, utrustad med en professionell fabrik, är en av de ledande tillverkarna och leverantörerna i Kina 2016 hot sales barber chair (bx-2028b). Var snäll och engagera våra billiga och kvalitetsprodukter, som i huvudsak presenteras av elegant och bekväm design.


Produktdetalj

Grundläggande information

Produktbeskrivning

Vårt företag är en världsomfattande professionell leverantör för salongmöbler och skönhetsutrustning. Vi riktade oss till den internationella marknaden i början. För att hålla tritt med trenden på den internationella marknaden och tillgodose kravet från utländska kunder har vi satsat på att kontinuerligt utnyttja innovativa och moderna produkter. Hittills har våra huvudprodukter täckt stilstol, barberstol, tvättmaskin, skönhetsbädd, massagebord, stol, pedicure SPA stol, styling station, manikyrbord, pall, vagn, hydraulisk pump och bas etc.

Baserat på principen att "Excellent Quality, Competitive Price and Superior Service", Våra produkter har fått gott rykte från hela världen.

? Kontakta nu

Förfrågning