All Purpose Reclining frisör frisörsalong (BX1045B)

Barberstol, Hydraulisk barberstol, Salongstolstillverkare / leverantör i Kina, som erbjuder All Purpose Reclining Hair Salon Barberstol (BX-1045B), Styling Chair för frisörsalong Hair Stylist Cutting Chair Hair Dressing Chair, Shampoo Chair / Wash Unit och så vidare .

Produktinformation
BANGXING, utrustad med en professionell fabrik, är en av de ledande alla ändamål som lindar hårsalong frisörstol (bx1045b) tillverkare och leverantörer i Kina. Var snäll och engagera våra billiga och kvalitetsprodukter, som i huvudsak presenteras av elegant och bekväm design.


Produktdetalj

Grundläggande information

Produktbeskrivning

Vårt företag är en världsomfattande professionell leverantör för salongmöbler och skönhetsutrustning. Vi riktade oss till den internationella marknaden i början. För att hålla tritt med trenden på den internationella marknaden och tillgodose kravet från utländska kunder har vi satsat på att kontinuerligt utnyttja innovativa och moderna produkter. Och fram till nu täcker våra huvudprodukter stilstol, barberstol, tvättmaskin, skönhetsbädd, massagebord, stol, pedicure SPA stol, styling station, manikyrbord, pall, vagn, hydraulisk pump och bas, vaxvärmare, ansiktsbehandling ångfartyg och ansiktsvård utrustning etc.

Baserat på principen att "Excellent Quality, Competitive Price and Superior Service", Våra produkter har fått gott rykte från hela världen.

? Kontakta nu

Förfrågning