extravaganta och slitstarka salongstol salongmöbel barberare används barberstolar till salu BX-2687

Barberstol, salongstol, schampongstol, massage säng / bordstillverkare / leverantör med mer än 18 års erfarenheter i Kina, erbjuder professionell, populär högkvalitativ salongstols herrbarnstol (BX-2687), populär högkvalitetssalongmöbelschampo Barber Salon Chair, Trolley och så vidare

Produktinformation
BANGXING, utrustad med en professionell fabrik, är en av de ledande extravaganta och varaktiga salongstolarna salongmöbel barberare som används barberstolar till salu bx-2687 tillverkare och leverantörer i Kina. Var snäll och engagera våra billiga och kvalitetsprodukter, som i huvudsak presenteras av elegant och bekväm design.

Grundläggande informationVarför väljer du oss?

1.Vi har vår egen fabrik i närheten att du kan kontrollera det på fritiden och vi kommer att leverera det mest konkurrenskraftiga priset till dig.

2.Vi använder högkvalitativa mätare för att producera produktionen, varje program ska styras strikt.

3. 24 timmar email svar före och efter försäljning service

4. Bra partner för att hantera leveransen och kundservice


Företagsprofil:

 

Vi är en privat fabrik som specialiserat oss på att forska, designa och producera alla slags skönhets- och frisörmöbler. Under de senaste 18 åren har våra produkter sålts bra över hela världen, och modedesignen, perfekt utförande och hög kvalitet har alltid bra bedömning från våra kunder.

Dessutom kan vi göra produkter enligt de givna mönstren och producera de konstruerade varorna i stora kvantiteter (OEM / ODM service).

Med den kortaste leveranstiden, konkurrenskraftigt pris och utmärkt uppföljningstjänst.

Weclome till förfrågan för oss.

Välkommen att kontakta oss för mer information!

Förfrågning