Super Hydraulisk Pump Liggande Barberstol (BX-2689A)

Barberstol, salongstol, schampongstol, massagebädd / bordstillverkare / leverantör med mer än 18 års erfarenheter i Kina, med professionell, populär högkvalitativ salongstols herrbarnstol (BX-2689A), populär högkvalitetssalongmöbelschampo Barber Salon Chair, Trolley och så vidare

Produktinformation
BANGXING, utrustad med en professionell fabrik, är en av de ledande tillverkarna och leverantörerna av super hydraulisk pumpspärrbarnstolar (bx-2689a) i Kina. Var snäll och engagera våra billiga och kvalitetsprodukter, som i huvudsak presenteras av elegant och bekväm design.

Grundläggande information

Modell nr .: BX-2689A


Funktioner:
1 Namn: frisörstol
2 Artikelnr: BX-2689A

3 Tillverkad av trä och svart syntetiskt läder (du kan ändra färgen som du vill)

4 Funktion: Ryggstöd kan hyra, anpassningsbar höjd, rörlig nackstöd

5 Förpackningsdimension i centimeter: 76 * 70,4 * 77

6 MOQ: 80 stycken (en 20GP behållare, det finns ingen minsta mängd för varje artikel)

7 Wtih topp design och utmärkt utförande


Varför väljer du oss?
1.Vi har vår egen fabrik i närheten att du kan kontrollera det på fritiden och vi kommer att leverera det mest konkurrenskraftiga priset till dig.
2.Vi använder högkvalitativa mätare för att producera produktionerna, varje program ska kontrolleras strikt.
3. Betalningsvillkor: T / T, Western Union och Money Gram som är säkra och bekväma.

Företagsinformation


Vårt företag är specialiserat på att forska, designa och producera alla slags skönhets- och frisörmöbler. Under de senaste 18 åren har våra produkter sålts bra över hela världen, och modedesignen, perfekt utförande och hög kvalitet har alltid bra bedömning från våra kunder.

Extray, för att möta den stora efterfrågan på marknaden, kan vi producera produkterna enligt kundernas givna mönster i stora mängder. Skulle någon fråga, vänligen vänligen tveka inte att förhandla med mig för det senaste priset innan du placerar en beställa.
Välkommen till förfrågan!

Förfrågning