Antik Hydraulisk Barberstol för Man.

Billiga Barberstol, Antik Barberstol, Högkvalitativ Salongutrustningstillverkare / Leverantör i Kina, Erbjuder Antik Hydraulisk Barberstol för Man., Populär Hydraulisk Barberstol med Rostfritt Armrest, Skönhetssalong Möbler Antik Barberstol med Hydraulik System och så vidare.

Produktinformation
BANGXING, utrustad med en professionell fabrik, är en av de ledande antika hydrauliska barberstolarna för män. tillverkare och leverantörer i Kina. Var snäll och engagera våra billiga och kvalitetsprodukter, som i huvudsak presenteras av elegant och bekväm design.


Produktdetalj

Grundläggande information

Produktbeskrivning

Det är en mycket snygg stol med en klassisk design som påminner om dagarna av pinstripe kostymer och tophats. Det här är en stol utformad för den sanna gentleman, när det brukade innebära någonting. Medan man styr en maskulin respekt är denna barberstol utformad för att vara bekväm för både män och kvinnor.
Dina kunder kommer att älska den skarpa>

Förpackning Förpackningstorlek Bruttovikt Nettovikt CBM 20GP Loadability 40HQ Loadability
Hela stolen 68 * 76 * 85 cm 60kgs 55kgs 0,439 64 stycken 141 stycken


Om oss:

Vårt företag är beläget i Ningbo, Kina, öster om Ningbo hamn, som ligger intill internationella flygplats Lishe. Det finns bekväm transport såväl som rik mark och främjar mer
talanger. Å ena sidan är vårt företag specialiserat på produktion av hemmöbler, Rattan möbler, kontorsmöbler och andra relaterade produkter. Å andra sidan tar kunden som centrum är vårt huvudsakliga syfte. Vi kommer att
spara inga ansträngningar för att tillhandahålla högkvalitativa produkter tillsammans med effektiv service i framtiden. Vi ser fram emot att höra från dig!

FAQ


1. F: Är du en fabrik eller ett handelsföretag?
A: Vi är tillverkaren och du är välkommen hela tiden.

2. Fråga: Hur länge är produktionen ledtid?
A: Det tar vanligen ca 20-30 dagar för produktion.

3. F: Har du anpassningsförmågan?
A: Ja, vi kan producera enligt din efterfrågan, och vi fortsätter att lansera nya produkter.

4. F: Vad är dina betalningsvillkor?
A: Betala insättning i förskott, då balans betalas före leverans.

5. F: Hur är garantin?
A: Vi levererar 1-2 års garanti, och kvaliteten är strikt under kontroll av vårt QC.


Förfrågning