Modern Wholesale Salon Furniture Barber Chair till salu

Salong Möbel Barber Chair, Wholesale Barber Chair, Modern Barber Chair tillverkare / leverantör i Kina, erbjuder moderna grossistsalong Möbel Barber Chair till salu, rostfritt stål ram med LED Light Hair Salon Mirror Station, Aluminium Alloy Salong Möbler Beauty Massage Bed och så vidare.

Produktinformation
BANGXING, utrustad med en professionell fabrik, är en av de ledande moderna grossistsalongmöbelbarberstol för försäljningstillverkare och leverantörer i Kina. Var snäll och engagera våra billiga och kvalitetsprodukter, som i huvudsak presenteras av elegant och bekväm design.

Grundläggande information

Produktbeskrivning

Modern grossist salong möbel frisör stol till salu1.Denna salongstol med högdensitetssvamp fylld i kudden, det är väldigt bekvämt.

2.God hydraulisk pump, maximal bärkraft.


3.Chrome Round Armrest.

4.Fine syntetiskt läder, och olika typer av färger är på kundens alternativ.

5.Resonable pris.

Q & A:
Fråga: Kan jag ändra stolens färg?
A: Av cource har vi många färger på läder på dina alternativ.

F: Hur ska du leverera varorna?
A: Vi kan hitta rederiet leverera varorna till din hamn om du inte har någon agent i Kina. Vi kan även leverera varorna till ditt lager om du har agent i Kina

Fråga: Kan vi ändra basen?
A: Du kan välja rostfritt stålbas eller krombas.

F: Vad är dina betalningsposter?
A: Våra betalningsposter ingår i T / T. Vi måste få hela betalningen då vi levererar varorna.


Förpackning och frakt

MOQ 1 del
Laddningsport Ningbo
Förpackningsdetaljer 1 pic / 1 ctn, standard exportkartong med plywood utvändigt.
Leveranstid 25-30 dagar som vanligt
Betalningsvillkor T / T
Handelsvillkor EXW, FOB
NW 42KGS
GW 45 kg
Garanti 1 år
Företagsinformation

Vårt företag grundades 1996 med nästan 17 års erfarenhet, professionell inom frisörsalong och skönhetssalong utrustning produktion. Våra huvudsakliga produkter inkluderar: Barber Chair, Shampoo Chair, Styling Mirror, ansiktsbädd, massage bord, Pedicure Stol / soffa, Hair Steamer, Haircutting Avföring och så vidare.

I alla arbetsrutiner, från design, material som valts, är tillverkning till förpackning på toppnivå inom detta område i Kina. Våra produkter är utmärkta i kvalitet och rimligt pris och säljs högt i USA, Västeuropa och Afrika också.

Extray, för att möta den stora efterfrågan på marknaden, kan vi producera produkterna enligt kundernas givna mönster i stora mängder. Skulle någon fråga, vänligen vänligen tveka inte att förhandla med mig för det senaste priset innan du placerar en beställa.

Välkommen till förfrågan!
Förfrågning