Ny skönhets styling stol stol barber stol till salu craigslist Skönhetssalong frisör utrustning BX-1062A

Barberstol, salongstol, schampongstol, massage säng / bordstillverkare / leverantör med mer än 18 års erfarenheter i Kina, som erbjuder professionell, populär högkvalitativ salongstol herrbarnstol (B2263), populär högkvalitetssalongmöbel shampoo frisörsalong Stol, Trolley och så vidare

Produktinformation
BANGXING, utrustad med en professionell fabrik, är en av de ledande nya skönhets styling parlor stol frisör stol för försäljning craigslist skönhetssalong frisör utrustning bx-1062a tillverkare och leverantörer i Kina. Var snäll och engagera våra billiga och kvalitetsprodukter, som i huvudsak presenteras av elegant och bekväm design.

Grundläggande information


Varför väljer du oss?

1.Vi har vår egen fabrik i närheten att du kan kontrollera det på fritiden och vi kommer att leverera det mest konkurrenskraftiga priset till dig.

2.Vi använder högkvalitativa mätare för att producera produktionen, varje program ska styras strikt.

3. 24 timmar email svar före och efter försäljning service

4. Bra partner för att hantera leveransen och kundservice


Vad gör våra produkter olika från andra?


1. Alla mateirals testas före montering med syfte att använda minst 5 års användning.

2. Vi arbetar länge med det främsta varumärket av salongmöbler i många länder och gör deras varumärke väldigt populär på sin lokala marknad.

3. Använd aldrig återvunnet material för plast, skum etc.

4. Salongpumpen är 100% inspekterad före montering för att se till att det inte finns några läckage, rostiga etc.


Företagsprofil:

Vi är en privat fabrik som specialiserat oss på att forska, designa och producera alla slags skönhets- och frisörmöbler. Under de senaste 18 åren har våra produkter sålts bra över hela världen, och modedesignen, perfekt utförande och hög kvalitet har alltid bra bedömning från våra kunder.

Dessutom kan vi göra produkter enligt de givna mönstren och producera de konstruerade varorna i stora kvantiteter (OEM / ODM service).

Med den kortaste leveranstiden, konkurrenskraftigt pris och utmärkt uppföljningstjänst.

Weclome till förfrågan för oss.Förfrågning