Populär högkvalitativ salongstols herrbarnstol (2661-B)

Barberstol, salongstol, schampongstol, massagebädd / bordstillverkare / leverantör med mer än 18 års erfarenheter i Kina, som erbjuder professionell, populär högkvalitativ salongstols herrbarnstol (2661-B), populär högkvalitetssalongmöbelschampo Barber Salon Chair, Trolley och så vidare

Produktinformation
BANGXING, utrustad med en professionell fabrik, är en av de ledande populära högkvalitativa salongstolarna mäns barberstol (2661-b) tillverkare och leverantörer i Kina. Var snäll och engagera våra billiga och kvalitetsprodukter, som i huvudsak presenteras av elegant och bekväm design.

Grundläggande information


Pro- fil

Vårt företag är specialiserat på att forska, designa och producera alla slags skönhets- och frisörmöbler. Under de senaste 18 åren har våra produkter sålts bra över hela världen, och modedesignen, perfekt utförande och hög kvalitet har alltid bra bedömning från våra kunder.Vad gör våra produkter olika från andra?

1. Alla mateirals testas före montering med syfte att använda minst 5 års användning.

2. Vi arbetar länge med det främsta varumärket av salongmöbler i många länder och gör deras varumärke väldigt populär på sin lokala marknad.

3. Använd aldrig återvunnet material för plast, skum etc.

4. Salongpumpen är 100% inspekterad före montering för att se till att det inte finns några läckage, rostiga etc.


Varför väljer du oss?

1.Vi har vår egen fabrik i närheten att du kan kontrollera det på fritiden och vi kommer att leverera det mest konkurrenskraftiga priset till dig.

2.Vi använder högkvalitativa mätare för att producera produktionerna, varje program ska kontrolleras strikt.

3. 24 timmar email svar före och efter försäljning service

4. Bra partner för att hantera leveransen och kundserviceFörfrågning