Hot Sales Salon Chair Barberstol, populär stil för mannen.

Salong Barberstol, Justerbar Höjd och Roterbar Stol, Högkvalitativ och Professionell Salongstolstillverkare / Leverantör i Kina, som erbjuder Hot Salon Chair Chair Barber Chair, Populär stil för mannen., Salon Red Barber Chair Justerbar stol Hair Cut Chair och så vidare.

Produktinformation
BANGXING, utrustad med en professionell fabrik, är en av de ledande varma salongstolens frisörstol, populär stil för män. tillverkare och leverantörer i Kina. Var snäll och engagera våra billiga och kvalitetsprodukter, som i huvudsak presenteras av elegant och bekväm design.


Produktdetalj

Grundläggande information

Produktbeskrivning

Vi har en perfekt produktionsavdelning utrustad med exklusiva kuddeverkstäder, snickeriverkstäder, färgbutiker och PU-verkstäder. Vi kan erbjuda möbelproducenter med tillhörande tillbehör och göra OEM-produkter.

Vi har specialiserad produktionsutrustning, kompletta träbearbetningsmaskiner och automatiska matningsmaskiner, stor öppenbräda extrautrustning och produktionslinjer av svampskum PU.

Vi har professionella och kvalificerade arbetstagare och ett perfekt kvalitetsstyrningssystem. Professionell kvalitetskontrollpersonal tar materialkontroll, produktionskontroll, monteringskontroll, rengöring, produktförpackning och lagring för att säkerställa produktkvalitet och säkerhet.

Erfaren produktutvecklingsteam
Vi har tagit enastående produktutveckling under många år. Professionell teknikpersonal med stor tillverkningserfarenhet kan utveckla mode och högkvalitativa produkter till rimliga priser.

Management mode och kundservice
Vi förbättrar ständigt produktionsledningsläget och tar itu med världens tendens. Vårt kundservice system ger dig en trevlig inköpserfarenhet.

? Kontakta nu

Förfrågning