Salongutrustning för frisörsalong; Hot Sale Hydraulic Barber Chair

Billiga Barberstol, Antik Barberstol, Högkvalitativ Salongutrustningstillverkare / leverantör i Kina, som erbjuder Salon Equipment for Barber Shop; Skönhetssalong Möbler för män; Hot Sale Hydraulisk Barberstol, Populär Hydraulisk Barberstol med Rostfritt Stål Armstöd, Skönhetssalong Möbler Antik Barberstol med Hydrauliskt System och så vidare.

Produktinformation
BANGXING, utrustad med en professionell fabrik, är en ledande salongutrustning för frisörsalong; heta försäljning av hydrauliska frisörstolstillverkare och leverantörer i Kina. Var snäll och engagera våra billiga och kvalitetsprodukter, som i huvudsak presenteras av elegant och bekväm design.


Produktdetalj

Grundläggande information

Produktbeskrivning

Det är en mycket snygg stol med en klassisk design som påminner om dagarna av pinstripe kostymer och tophats. Det här är en stol utformad för den sanna gentleman, när det brukade innebära någonting. Medan man styr en maskulin respekt är denna barberstol utformad för att vara bekväm för både män och kvinnor.

Om oss:

Bangxing Skönhet & Hair-dressing Chair Industry Company är beläget i Ningbo, Kina, njuter av bekväm transport tillgång. Vi specialiserar oss på att producera skönhet och hår-dressing utrustning och ta kunden som centrum är vårt huvudsakliga syfte. Vi kommer att spara ingen ansträngningar för att tillhandahålla högkvalitativa produkter tillsammans med effektiv service i framtiden. Vi ser fram emot att höra från dig!

Kontakta oss:

Hemsida:
www-cn-bangxing-com


FAQ

1. F: Är du en fabrik eller ett handelsföretag?
A: Vi är tillverkaren och du är välkommen hela tiden.

2. Fråga: Hur länge är produktionen ledtid?
A: Det tar vanligen ca 20-30 dagar för produktion.

3. F: Har du anpassningsförmågan?
A: Ja, vi kan producera enligt din efterfrågan, och vi fortsätter att lansera nya produkter.

4. F: Vad är dina betalningsvillkor?
A: Betala insättning i förskott, då balans betalas före leverans.

5. F: Hur är garantin?
A: Vi levererar 1-2 års garanti, och kvaliteten är strikt under kontroll av vårt QC.

? Kontakta nu

Förfrågning