Hem > Nyheter > Innehåll

2019 Cosmoprof Nordamerika Las Vegas

Jul 26, 2019

Las Vegas internationella skönhetsutveckling är den enda omfattande B2B-skönhetsutställningen i Nordamerika.

Det är indelat i fyra arenor efter produktkategori som täcker alla områden inom skönhetsindustrin.

Besök kosmetika och personlig vård, förpackning, OEM och eget märke, spa, fitness och frisör, nagelprodukter och verktyg, så ser du trender och nya trender på alla nivåer i skönhetsindustrin.

De starka internationella närvaron av nationella paviljonger ger dig ett internationellt perspektiv på utvecklingen av förtroende.


Las Vegas internationella skönhetsutveckling, med sina många utställare, komplett produktstil, internationellt känd, de flesta av världens berömda skönhetsföretag har satt upp en stor monter här, släpper de senaste produkterna och tekniken.

Förutom sin enorma mängd produkter och tekniker påverkar och skapar Comoprof direkt trender runt om i världen.


CPNA-utställningen har blivit den gyllene nyckeln för den globala skönhetsindustrin att öppna den amerikanska marknaden.


Utställningen organiseras gemensamt av bologna-utställningsgruppen, den europeiska utställningsledaren, och den mest inflytelserika professionella skönhetsföreningen i Nordamerika. I tidigare utställningar lockar den inte bara till sig nya märken i branschen utan uppmärksammar också trenden för utställning.Duccio Campagnoli, ordförande för bologna-utställningsgruppen, sade, "den ytterligare utvidgningen av Las Vegas skönhet visar den professionella statusen och inflytandet av showen i skönhetsindustrin i Amerika. Liksom bologna beauty show och Asia Pacific beauty show, bologna utställningsgruppen tillhandahåller professionell utvecklingsplattform för den globala industrin.