Hem > Nyheter > Innehåll

Arber ordförande bevittnar tidens förändringar

Oct 22, 2019

Jag minns fortfarande åldern på min fars generation. Årets hårklipp var inte bara schamponering, klippning av hår, rakning av håret och efterbehandling av skägget var nödvändiga tjänster, och dessa tjänster gjordes i princip av gästerna på en stol. Därför var barberstolens form vid den tiden ganska tung. Hela stolens bas var tillverkad av gjutjärn, och stolens bas var tjock.

640

Varje gång kunden kommer för att reparera håret, raka håret osv. Tar det lång tid, så att pedaldelen på stolen blir bredare, även om kunden är lite generad under befälhavarens tjänst, den är inte rädd för att foten blir obekväm. Stolen har en mycket användarvänlig funktion som gradvis kan öppnas för att tillåta kundens kropp att vara platt på fåtöljen. Vid den tiden kommer män att ha fler chanser att använda den här funktionen eftersom lägenheten lägger befälhavaren för att hjälpa dem bättre. För barbershop på den tiden är frisörstolen mycket mer funktionell än utsidan. För kunden är det verkliga priset och det professionella hantverket det viktigaste.


I dag har frisörsindustrin utvecklats till en hår- och skönhetsintegration. Folkets efterfrågan på hårstil är inte längre en enkel korrektion av frisyren, men en frisör krävs för att tillhandahålla professionell frisör- och hårvårdstjänster. Därför, för att bli en professionell frisörsalong i folks ögon måste först arbeta hårt i butiken, kan vi se att stilen för den stora eller medelstora hårkedjekedjan är partisk mot europeisk och amerikansk stil, och den utvalda frisörstol kommer att tillgodose den övergripande butikstil. Stolen liknar. Den skrymmande figuren har inte sett i basdelen av svängstolen. Istället är det en slät och vacker metallbotten. Basen på svängstolen har olika stilar. Det finns femstjärniga fot, runda skivor, fyrkantiga skivor eller enskilda former. Jämfört med den gammaldags frisörstolen har stolen olika former och är full av modernt och modernt.

640 (1)

Det finns fler och fler tillverkare av sådana moderna frisörstolar på marknaden, produkterna blir mer homogeniserade och priset och kvaliteten är mycket olika. Vissa barbershops på marknaden köper några billiga barberstolar för att kontrollera kostnaden, låga kvalitet barberstolar. Den är ordentligt anordnad på översidan jämfört med den högkvalitativa frisörstolen och kan orsaka säkerhetsproblem vid användning.


När vi tittar noga på förnyelsen mellan den gamla barberstolen och den moderna barberstolen verkar vi vara mer medvetna om tidens förändringar. Även om vi går framåt med tiden, är de goda minnen från den gamla tiden långvariga. Detta är den typen av mänsklighet som alla letar efter i den gamla barberstolen!