Hem > Nyheter > Innehåll

Frisör stol kastas flera Design och personlig affärsbehov

Dec 20, 2016

Nyligen, industrin har en röst: Frisör stol design är företagens kärna konkurrenskraft. Jag vet inte när, och detta verkar vara en massa människors identitet, verkar ha blivit ett fashionabla och mainstream koncept. Och som kanske ännu inte dela denna idé eller ännu inte omsätta teori till handling "minoritet" verkar ha misslyckats med att hålla med tiden, och är mestadels leende eller tystnad omfattas hans "bakåt."

Design är faktiskt en slags produktivkrafterna, särskilt i utformningen av den övergripande nivån på mindre hög, är fortfarande den "primära stadiet" Frisör stol marknaden, en bra design av bristningen av enorma energimarknaden är verkligen oöverskådliga.

För företag, från enkla begreppet produktion rörelsens filosofi av design är koncept verkligen ett stort steg framåt. Frisör stol design mångfald och individualitet, direkt ledde till barberarens Frisör stol köpa på efterfrågan differentiering, så att stora stark i hela branschen har spelat en mycket positiv roll för att främja. Dock företagens kärna konkurrenskraft bör förankras är intern, fortsatt energieffektivitet, andra att efterlikna en konkurrensfördel. Detta är företagets motståndskraft mot överlevnad och hållbar utveckling av de mest grundläggande och kritisk drivkraft.

Så, vad är core konkurrenskraft? Akademiker har sedan länge varit: den så kallade kärnkompetens finns inom arten av firman, stödjande tidigare, nuvarande och framtida konkurrensfördelar av företag och företag i en konkurrensutsatt miljö under lång tid kan få initiativets kärnkompetenser. Även om denna tolkning som är lysande, men ändå något esoteriska. Någon med 5 "nej" att sammanfatta en frisör stol funktioner av core konkurrenskraften hos företag, tävla specifikt för resurser som du har stulit inte ta gå, inte köpa, split öppet, bort, bort, halkade som kommer att vara din kärnkompetens.

Företagens kärna konkurrenskraft kan vara ett tekniskt, men också ett verktyg för marknadsföring, kan vara en innovativ mekanism, men också en affärsfilosofi, formen är inte normen, det är svårt att ställa på den. En sak är dock säker, att kärnkompetens måste finnas inom företaget, snarare än några yttre våld. Denna kraft måste dessutom vara svårt att imitera är konkurrent.

Visserligen vissa Frisör stol kan utforma som dess centrala konkurrenskraft, men det är inte bara 35 designers kommer att kunna lösa problemet. Företag måste utforma begrepp, designproffs, design ingång, och organisatoriska klimat kommer att ha absolut fördel eller när det finns ett ord, parterna kan vill betrakta detta som den centrala konkurrenskraften. Denna design Utmärkt designföretag verkligen saknar inte talang och design, ingång så jag oroa inte dig om dessa frågor. Men om andra företag Pocherad tungt av din designers att använda det, din core konkurrenskraft fortfarande kvar? Det är företaget förvaltning bör allvarligt tänka över frågor. I själva verket Frisör stol design är inte ett isolerat arbete, det är inte bara en fråga om estetik. Design av förberedande arbete är målet för frisersalong och exakt förstå den djupa förståelsen och överensstämma med företagets filosofi och varumärke personlighet. Programmet som syftar till att omvandla produktiva styrkor, måste också den matchande produktion och försäljning förmåga. Allt detta, varje företag har sin egen personlighet. Ännu viktigare är att företag bör skapa en gynnsam och designer inspirerad och härdning, den så kallade "organiserade atmosfären", så att bilda sina egna unika designkoncept och design stil, detta är den "klöv, inte ta bort" konkurrensfördelen.

Så, OK som dess centrala konkurrenskraft av enskilda företag till design, men hela branschen att följa denna väg, har du missriktade risker. Mönster till populära marknaden i detta skede, eftersom hela branschen är bristen på oberoende design kapacitet, vilket resulterar i en produkt av "med" ett mycket allvarligt problem. Men om det var en dag, de flesta av Barbers stolar alla har sina tydliga marknadsorientering, har egna designteam och designstil, förlitar sig enbart på produktdesign, företag vilja sätta kött på marknaden som det är idag?