Hem > Nyheter > Innehåll

Skönhet Säng Köp

Apr 24, 2020

1.Style urval av skönhet säng

     Skönhetssäng med olika former och material, kommer det att finnas en mängd olika stilar. Den italienska stilen skönhet säng antar i allmänhet tyget överkast med ljus färg och monokromatisk ton, som är enkel, personlig och generös; den europeiska stilen och amerikansk stil skönhetssäng väljer i allmänhet rutnätsmönstret och blomdukslocket för att skapa en naturlig och varm atmosfär; den klassiska stilen skönhet överkast använder i allmänhet brokad eller silke med guldtråd för att visa den ädla och vackra temperament, som är lämplig för high-end klubbar. Förutom en enda stil kan skönhetssäng också blandas. Till exempel kan enkel modern stil skönhet säng matchas med lantlig stil eller kinesisk kudde, kinesisk stil skönhet säng kan matchas med sydostasiatisk stil, och andelen av den senare kan ökas på lämpligt sätt, men när den matchas med europeisk stil, kan den senare bara vara något utsmyckad.

2.Quality urval av skönhetssäng

Kvaliteten på skönhetssängen är främst utvalda från tre aspekter: form, material och teknik. I tyget, på grund av den frekventa tillämpningen av sängen, bör tyget vara tjock, resistent mot friktion, inte lätt att plundring, lång livslängd, och lädret bör vara medelklass hållbara PU läder så långt som möjligt; bra tyg har nästan ingen färgskillnad, inte lätt att blekna, utmärkt vävning, och har bra anti föroreningar, och även vissa har funktionen av flamskyddsmedel och antistatiska.  

Sängen ska vara fodrad för enkel borttagning och tvätt. Fyllningsmaterialet och omslagsduken är nära varandra, ytan är platt, beröringen är bekväm och det finns ingen uppenbar vikning mellan delarna. Ytmönstret skarvas jämnt och utförandet är utsökt.