Hem > Nyheter > Innehåll

Hur man köper en frisörstol

May 05, 2020

Frisörstol är en typ av möbler som frisörshus, spa-skönhetssalong ofta ser, valet bör märka följande: 1, valet frisörstol bör bibehålla i överensstämmelse med butiksdekorationsstil
Till exempel, om butiken är dekorerad med europeisk stil, rekommenderas det att du hårstol kan välja och shoppa dekoration konsekvent stil, välja europeisk stil hårstol, om butiken är enkel dekoration, så vi kan välja enkel stil hårstol.
2. Se om stolramen är fast
Allmänt jämförs detta lätt, t.ex. med båda händerna före och efter hela hårstolen runt skakningen, skaka, om om känslan är bättre, så att stolens kvalitet blir bättre.
3, se valet av skumsvamp
Stolen som en hel del frisörskåp använder nu är den typen av att färdigställa designbomullen är kvalitativt material för det mesta, vara som vanligt bakkudde bör använda densitet 25 kg / över kubikmeter hög bouncy skumsvamp är bättre , när du satt ner, hade bättre hårstolskudde med tand 10 centimeter eller så.
4, titta på tyget, sy för att köpa läderhårstol för att välja läder.
Frisörstolen som frisörhus som vanligtvis används nu är PU-läderansikte och imiterat lädermaterial för det mesta, kan naturligtvis även ha en högklassig spa-klubb eller så är det ett fåtal frisörhus att använda frisörstol i dermal serie.