Hem > Nyheter > Innehåll

Hur man väljer en barberstol?

May 31, 2019

1. Frisören skär håret på båda sidor av golvet eller på frisörens stolpe. Frisörstolen har funktionen att höja och rotera, vilket är huvudsakligen lämpligt för frisörens hårskärning. Det finns emellertid också ett storleksförhållande. Om vi till exempel lägger fötterna på marken är kudden 50 cm från marken. Om designen är gjord för gästerna, kan frisörstolen stiga 10-15 cm, det vill säga höjden på den högsta frisörsstolen kan höjas. Upp till 65 cm har det konventionella hydraultrycket också funktionen att lyfta och sänka, och det matchande avancerade frisörbordet kan inte överstiga 85 cm, och bordsskivan med 80 cm höjd är vanligtvis det mest rimliga. 2. Ryggstolens sittkudde och ryggstöd är vanligtvis gjord av faux läderväv, den inre fyllningen är svamp, hela rampåsen är gjord av flera lager och metallram mm. Armstöd har vanligtvis PU-material och samma stil av lädermaterial som stolen kroppsmaterial. Svampbrädesstruktur, metallmaterial etc.

3, har frisörens bas vanligtvis fem stjärnor, sköldpaddsfotar, tigerfötter, runda, fyrkantiga och andra former. Materialet är Dulu eller rostfritt stål. Bland dem har rostfritt stål basen en relativt hög kostnad. 4, valet av frisörsstol ska vara förenligt med butikens dekorationsstil, till exempel om butiksfronten använder europeisk dekoration, rekommenderas det att frisörsstolen ska kunna välja stil som överensstämmer med butiksdekorationen, välj den europeiska frisörstol, om butiken är en enkel inredning Sedan kan vi välja en enkel frisörstol.

5, se om stolens ram är inte solid. Det här är lättare för oss att skilja. Använd till exempel de två händerna att skaka hela frisörsstolen fram och tillbaka, och om det känns bättre, är stolen kvalitet bättre.

6. Titta på valet av skum svampar. De flesta stolarna som används i frisörsalonger är gjorda av bomull. Det är i allmänhet bättre att använda en elastisk skumsvamp med en densitet på 25 kg / m3 eller mer. Vid den tiden är det bäst att ha en frisörstol som är försänkt med ca 10 cm.

7, praktiska, vissa frisörsalonger för rakning, kemtvätt, hårbaserad, du behöver köpa en rakad frisörstol, användningsfunktionen möter behoven hos sådana frisörsalonger, frisörstolar kan ryggas upp och sänkas, från olika vinklar Justering . Om du behöver klippa hår, bör du välja den vanliga shoppingsserien.

8, bör frisörsstolen vara väl matchad med annan utrustning. Den allmänna principen är att det finns ett förhållande mellan Herren och Herren, som sätter av varandra och harmoni med varandra. Det är naturligt och bildar en komplett och enhetlig helhet.

popular-high-quality-salon-chair-men-s-barber30550506215