Hem > Nyheter > Innehåll

Hur man gör frisör stol underhåll och underhåll

Apr 10, 2019

Med en förbättring av materiellt liv, människors strävan efter skönhet har också ökat och frisyr är ett viktigt sätt att öka skönhet och öka självförtroende. En mängd hår salonger, olika stilar av hår, olika nivåer av frisörer, frisörer varje detalj kommer att ha en stor påverkan på kunder och stolen är också en viktig del.
Stolen i frisersalong används ofta och är lätt att bryta. Hur bör den bibehållas och underhålls i normala tider?
1, stol ytan. Undvik att använda hårda föremål för att skära säte ytan. Läder tyget är oftast mer slitstarka, men det är lätt att bli kliad av hårda föremål. Vassa föremål såsom saxar och rakhyvlar används i frisörbranschen butiken bör placeras korrekt och dragkedja samt para av gästen bör undvikas. Repa av läder ytan av stolen.
Dessutom måste läder stol ytan också regelbunden vård. Du kan använda läder yta underhåll agenten att spraya och torka frisör stol pall oregelbundet. Om sätet ytan är målat med fläckar, perm och andra poster som är svåra att rengöra, kan du använda bomullsduk. Torka med lite bensin kan effektivt undvika färgning frisör stolen.
2. oljepump. Den huvudsakliga funktionen av oljepumpen är att justera höjden på stolen genom att lyfta och sänka. Under normala omständigheter kommer att oljepumpen inte har några kvalitetsproblem. När du köper oljepumpen, vänligen var noga med att inte köpa oljepump som läcker olja. Vanligtvis, kan höjdjusterbara stolen pressas av halv-steg, det vill säga inte en. Att sätta foten till slutet, kan trampa på hälften av halv-trycka på metoden effektivt förbättra livslängden på stol hydraulpumpen.
3. chassi. Galvanisering chassi serie frisör stol inte bör bäras, kan inte torkas med material som sandpapper, plätering ytan är oftast förkromat material, med anti-rost och rostskydd funktioner, så Undvik slipning, om det finns en liten rost, kan du använda torr torka bomullsduk.
Det är dessutom nödvändigt att rengöra chassit ofta för att hålla chassit, fräsch och ren. Rostfritt stål chassi är relativt lätt att hand, bara torka den ofta.
Även om frisör stolen i frisörbranschen station används oftare, så länge den underhålls och underhålls regelbundet, kraftigt livslängden, vilket kommer att spara frisörsalongen.

high-quality-wholesale-barber-chair-cheap29383483229