Hem > Nyheter > Innehåll

Hur du underhåller Salon Salon stolen?

Dec 20, 2016

På fritiden, kommer att välja med sin goda vän gick till salongen att få ett helt nytt utseende. När de väljer en salong, kommer generellt välja ren nivån område. Så, för dagligt underhåll av salong hårsalong möbler är mycket viktigt, eftersom det inte bara kommer att locka fler kunder, du kan skapa en bra atmosfär, men också öka livslängden på salong hår salong stol kan avsevärt minska kostnaden för butik, så hur bör den frisörsalong Frisör stolar bibehålls? Här ser med små serier.

Först och främst bör fungera bra solskydd. Om salong, männens och damer läder Frisör stol material, bör det fungera bra solskydd. I samband med, bör det noteras är det princip av elektromagnetisk strålning eller värme. Strålskador på kortikal struktur, kraftigt öka graden av renoveringen. Under tiden höga temperaturer kommer att orsaka att skinnet mjukna, men om används felaktigt, kan också orsaka bränder och andra problem, detta är mycket farligt, kan orsaka mycket allvarliga konsekvenser. Under tiden att justera det med värmen i ljuskällan en meter bort, för att effektivt skydda lädret.

Andra, för att förhindra damm föroreningar. Först av allt, kan torkas av med en ren trasa. Under tiden kan du också välja metoder för yttre reparation, på exempelvis utanför salongen när planterade många träd med damm borttagning effekt, till exempel Björk, poppel, etc. Deras damm-absorberande effekt är bra. Under tiden, fint damm bör rengöras. Eftersom detta förhindrar effektivt läder åldrande.

Också uppmärksamma wood fuktighet. Nuvarande salong Frisör stol material består i allmänhet av två arter, nämligen trä och läder material. Kortikala materiella skydd främre har sagt att trä Salon Salon stol underhåll vilka material behövs. Trä är en av de viktigaste frågorna "återfuktande". Många människor kanske tror, det inte är enkelt! med en våt trasa. Yta fukt är i själva verket mycket ensidig och ofullständig. Bästa metoden är att tillämpa några naturliga apelsinolja, trä fiber det kan absorberas mycket snabbt, kan du uppnå syftet med skyddet.