Hem > Nyheter > Innehåll

Hur man skyddar håret

Apr 27, 2020

1. Hårbehandling eller näringsbehandling regelbundet

Den hårkvalitet som allvarligt torkar bör 100 göra näring för att reparera förutom veckodag, gå till barbershop för att göra hydroterapi och baka näring regelbundet, även för att stärka näringssammansättningen i håret, låt håret vara slätt och ljust omedelbart Ze, skydda håreffekten är mycket anmärkningsvärt.

2. Gör hårmask varje vecka

Näring av hårmasken en eller två gånger i veckan kan hjälpa håret att reparera bättre.
Föreslå varje gång du har tvättat ett hår att gå upp i hårskyddet skydda vått hårfilm, efter att du har lindat håret med handduk 10 minuter, skölj rent med klart vatten direkt, håret kan bli mycket smidigt, om kombinerar massage kan fuktig effekt bli bättre.

Kamma håret före sängen varje dag

Egentligen smuts som håret är färgat med och smuts är mer än kroppen, ansiktet, så varje dag innan du sover, välj att veta att välja slät, bred tandkam eller det är borst hårkam, kamm håret kan göra blodets cirkulation jämnare.


4. Klipp svansen i hårt uppdelat hår

När det väl finns en hel del hårgrenar i hårets slutplats som upptäcker sig själv, kan lika gärna gå till frisörshår som håret som ber frisören att hjälpa till att klippa en plats för att öppna en gaffel, klippa upp en tum av bifurcatpunkten är optimal , om inte klipps, kan hårets ände på långt hår fortfarande bifurcate.

5, ogynnsamma schampohår i vardagen

Bästa inre frekvens upprätthåller i 2-3 dagar, efter att schampo hälls i handen gnugga bubblan, gå upp försiktigt i håret, kan låta ett hår absorbera näring redan så kan fortfarande hålla vackert hår rent och avslappnat på lämpligt sätt.
Föreslå dessutom att fukt är i 40 grader eller så tillrådligt, undvika för svalt eller för varmt och skada hårkvaliteten.