Hem > Nyheter > Innehåll

Hur man använder frisörstol

Apr 30, 2020

Salongstol, även om den traditionellt används på Barber 0010010 # 39; s, är nu en skönhetssalong med full service som använder alla delar av världen. Till skillnad från salongstolar, av vilka endast 360 -graden de tillhandahåller stylister som höjer och sänker klienten 0010010 # 39; s förmågor, Salongstol, stylist utför tjänster som vaxning och ansiktsbehandlingar ner klient. Begagnade salongstolar liknar en familjelounge, bara dra i en spak för att ändra position.
0010010 nbsp; Steg på den hydrauliska hissen Stolpedelpumpen når sin önskade höjd. Om stolen är för hög, kliver du på frigöringsspaken för att sänka höjden. Om du vill minska stolens höjd helt, steg på spaken tills stolarna ner till botten.

Genom att ta tag i ryggen och rotera den till vänster eller höger om stolen. Frisörstol med 360 graders rotation, låter dig arbeta med alla aspekter av klienten från en plats.

Lossa lutningsjusteringen Ställ ner ryggstödet till önskat läge. Om du vill luta läget ökar stolen, vinklas handtag tillbaka till startpositionen.

Lyft huvudet så att det glider till önskad plats. Om du vill återställa huvudet, tryck på knappen tillbaka på basen och skjut tillbaka huvudet till toppen av stolen.