Hem > Nyheter > Innehåll

Hur man bryr sig om frisörstolar i det dagliga livet

Sep 23, 2018

Frisörstol och frisörstol är i grunden gjord av elastiskt imiterat lädermaterial, så nästan alla frisörer har läderbarnstolar och amerikanska stolar, men få frisörer kan korrekt hantera läderbarnstolar och amerikanska stolar. Underhåll och underhåll. Underhållet av barberstolen och den amerikanska stolen påverkar direkt barberstolens och den amerikanska stolens livslängd, vilket också påverkar driftskostnaden för frisörsbutiken. Så, hur underhåller vi läderbarberstolen och den amerikanska stolen?


Håll dig borta från alkohol, bensin eller andra kemiska lösningsmedel, håll dig borta från värme och direkt solljus. Under hög värme och högt ljus under lång tid, är läget lätt att öka åldringen, vilket resulterar i torra sprickor etc., så barberstolen och den amerikanska stolen ska placeras en meter från värmekällan.


För det andra, håll barberstolen och ytan på den amerikanska stolen rena. När du hanterar fläckarna på frisörens stol eller den amerikanska stolen, kan du ta bort hushålls rengöringsmedel på den fuktiga trasan för att ta bort fläcken och skruva den sedan en gång med vatten. Om barberstolen och den amerikanska stolen är tråkiga och mörka på grund av den långa användningsperioden, kan du torka av det med ett tvättmedel och sedan applicera lädervätskan för att få det att lysa.


Förvisso, var försiktig när du rör dig, inte hosta och stöta på.


Ovanstående metoder är vanliga metoder för underhåll av frisörstolar och amerikanska stolar. Vi provar det!