Hem > Nyheter > Innehåll

Hur att dekorera frisersalong

Sep 29, 2018

I allmänhet kommer frisörsalongen välja grov stil med taket, medvetet exponera vattenledningar, sladdar, och installera belysningen med stark konstnärlig känsla, vilket är en mer tidsbesparande och kostnadseffektiv metod. Tak och belysning: en eller två lampor används för belysning, om mer än tre är konst. Stil med belysningen direkt avgör stilen på taket, och den post-moderna och eleganta stilen kan anpassas och tolereras. Tak och dekoration: gynnsamma karaktär är förutom gynnsam innebörden, men har också effekten av dekoration, lägga till en touch av antika charm till tuffa tak.

Receptionen borde ordnas beroende på storleken på butiken. Enligt butikens liknande stil, om utrymmet är tillräckligt för att sätta på soffbordet, försök att använda position nära dörren. Om utrymmet inte är tillräckligt, kan du ange en liten och fin reception. Cool receptionen: för att matcha stilen på framsidan av butiken, en cool svart soffa är placerad nära dörren, som är en nykomling.

Frisörverksamhet området är den viktigaste prioriteringen för salongen. På grundval av att säkerställa renhet och prydlighet, är det nödvändigt att lägga till en särskild funktion i frisörbranschen området där en enkel spegel och en stol kombineras.

waiting chair.jpg