Hem > Nyheter > Innehåll

Tillverkare kommer att lära dig hur du använder Frisör stol

Dec 20, 2016

Salong stol, även om traditionellt används på den Barberand #39; s, är nu en full skönhetssalong använder alla delar av världen. Olika från Salon stolar, varav endast 360 graders ger de stylister höja och sänka clientand #39; s förmågor, salong stol, stylist utföra tjänster såsom vaxning och ansiktsbehandlingar ner klienten. Används salong stolar är ungefär som att använda en familjelounge, bara att dra en spak för att ändra sin ståndpunkt.
Steg på pumpens hydrauliska hiss stol pedalen når dess önskad höjd. Om stolen är för hög, klev på frigöringsspaken att sänka dess höjd. Om du vill helt minska höjden på stolen, steg på spaken tills stolarna längst ned.

Genom greppa baksidan och vrida den åt vänster eller höger på stolen. Frisör stol med 360 graders rotation, kan du arbeta alla aspekter av klienten från en plats.

Släppa tilt justering Rod ner ryggstödet till önskad position. Om du vill luta position ökar stolen, vinklat handtag tillbaka till startpositionen.

Lyfta huvudet för att göra det dra till önskad plats. Om du vill återställa huvudet, tryck på knappen tillbaka på sin bas och skjutbara huvudet tillbaka till toppen av stolen.