Hem > Nyheter > Innehåll

Skydda den Frisör stolen från början Detaljer

Dec 20, 2016


Det finns en hel del Salon utrustning är att lägga stil och kreativitet, ditt idealiska sättet att handla. Har du någonsin gick in i en frisersalong stolsöverdrag, ser du det? Kanske de har hål, och kunder togs på gång. Kan stol lite orättvist och lutande åt ena sidan. Salong stol ser bra får dig att känna negativa för salong kvalitet? Ja, Salon utrustning är inte bara estetiska, dess funktion är i bra skick.

Som salon ägare, är att veta vad dina kunder tycker om din butik är en viktig för din framgång. Där #39; s inget som ny kund prognos när de anger dörren av ditt arbete eftersom din stol är gammal. Slash din bildandet omedelbart investerat i nya skönhetssalong Barberaren stol omslag.

Vackra Frisör stolsöverdrag ger inte bara ett bra första intryck, men det gör för en bra kundupplevelse. Oavsett om din klient har en snabbt växande, eller njuta av flera timmar, behövs din frisör stolsöverdrag funktioner. Om din kund inte är i stolen, de sitter bekväma, de kanske inte uppmuntras att återvända. Dessa otillfredsställande erfarenheter kan enkelt delas med vänner, ytterligare uppmuntra dem att inte nedlåtande din butik också. Stolsöverdrag kan skydda dina stolar från framtida skador och få dem att se bättre längre, så du inte behöver bytas ofta.

Din stylist kommer att ha den bästa skönhetssalong utrustning och fördelar. Din styling stolar bör enkelt så att de kan få ordentlig sits höjd manöver. På foten på fel plats för en lång tid kan orsaka skada på lång sikt. Det bör ingen rotation svårt eller göra några ljud. Många stylister att hyra dem för daglig användning, har en vacker Frisör stol täcker kan hjälpa dem att ta ansvar för sin arbetsplats stol. Ditt cover ska vara lätt att rengöra, inga fläckar från hårfärg eller annan kemisk behandling.

Din skönhetssalong Frisör stol är din nyckel till framgång. Vad kan tyckas vara en liten detalj, att det sista elementet, göra eller bryta din customerand #39; s första intryck. Itand #39; s inte bara estetiska. Din frisör stol bör skapa en miljö som gör dina kunder att känna sig välkommen och funktioner för dina kunder och din stylist.