Hem > Nyheter > Innehåll

2018 Asien HongKong Cosmoprof

Oct 28, 2018


Cosmopack Asia kommer att hållas vid AsiaWorld-Expo (Expo) från den 13-15 november 2018, med ett brett utbud av nya produkter och förpackningslösningar med fokus på råvaror och formuleringar, maskiner och automationsutrustning, nivå 1 och nivå 2-förpackningar , kontraktstillverkning och privata varumärken. Å andra sidan kommer Asia Pacific Beauty Show, som samlar alla slags skönhetsprodukter, att hållas vid kongress- och utställningscentret i Hongkong från 14-14 november 2018. Det kommer att visa upp parfymer och kosmetika, professionell skönhet och spa-produkter, frisörsprodukter, nagelkonst. Produkttillbehör och naturliga ekologiska produkter.


Asia Pacific Beauty Show stöddes av 2.877 utställare och 25 internationella paviljonger från 54 länder och regioner förra året, vilket lockade 83 793 industri besökare, inklusive över 60 000 utländska köpare. Dessa siffror bekräftar att utvecklingen av utställningen fortsätter att stiga stadigt. År 2017 har utställningsområdet nått 108 600 kvadratmeter.


Utställningen har återigen uppnått så bra resultat att Asien-Stillahavsområdet skönhetsmässa har blivit väl mottagen av ett antal internationella företag, distributörer, köpare, återförsäljare och multinationella varumärken. Förhoppningen är att utställningen kommer att nå hela den asiatiska marknaden och fokusera på Asien-Stillahavsområdet (endast andra europeiska). Världens näst största kosmetikmarknad), samtidigt som du upptäcker de senaste produkterna och trenderna.


Utöver utställningen arrangerar konferensen olika evenemang och specialprogram för utställare och branschinsidenter, så att deltagarna kan upprätta ett nätverk av kontakter för att hjälpa utställare att marknadsföra sina produkter.

照片10 005 (1)