Hem > Nyheter > Innehåll

Vad är den äkta hårklippningen av den gammaldags frisörstolen?

Oct 22, 2019

Den gammaldags frisörstolen, gjutjärn "gjord i Shanghai", "registrerat varumärkesfjärilkort" och andra skyltar, tydligt synliga på baksidan av sätet och på pedalerna. Höger sida av stolen med ett vridhjul för lutning


Han Qing minns lärarens lärdomar och är besatt av "äkta frisyr". I mer än 30 år har han aldrig varit trött, skapat ett varumärke och vunnit beröm. Medan han ärvde masterhantverket, kombinerade han med tidens trend och har utvidgats och förnyats. Anpassa efter kundernas behov och lansera en ny frisyrstil. Men färga hår, använd hårfärg med försiktighet. Som svar på kraven från hälso- och epidemisk förebyggande avdelning övergavs "öronöringen". Den "autentiska frisyren" är markerad med särskiljningsegenskaper.


"Autentiska frisyrer" har sina egna egenskaper jämfört med "skönhetshårsalonger". Branschen tror att den största skillnaden mellan de två är: "äkta frisyr" först frisyr, sedan schampo; "skönhetsfrisör" tvätta först håret och klipp sedan håret. Den förstnämnda är främst frisyr, och hårstilen är relativt fast. Det sistnämnda är huvudsakligen utformat och hårstilen kan bytas ut. Autentiska frisyrer uppmärksamma de grundläggande färdigheterna i träning, hur man använder sax för att göra kniven, där kraften är där, måste utbildas strikt. Hårsalonger är inte uppmärksamma på dessa saker. Frisörverktygen kommer att använda dem. Vissa hårsalonger pressar inte ens. Endast rakning används för rakning. Autentiska frisyrer har en rigorös uppsättning procedurer för underhåll av verktyg. Såsom slipmaskin är ett stycke bearbetat glas och två stenar. Våta först de två stenarna, gnugga varandra, slipa stenen, häll den på glaset och slipa. Friktionsvinkeln, antalet rundturer och användningsstyrkan krävs strikt, och många är empiriska värden. Rakhyveln som är slipad på detta sätt har en slät och skarp kant och en slät och bekväm rakyta. Många ungdomar som arbetar i hårsalonger går förlorade när de är gamla, eller de används en gång och är för lata för att ta hand om dem. Dessa kasserade icke-sönderdelade ämnen är utan tvekan ett potentiellt hot mot miljön.