Hem > Om oss > Organisationsschema

Organisationsschema


Namn/titel:Benfeng Li / trä handledare

Inledning:har över 4 år #39; uppleva i denna linje, kunde och slutföra produktionen av soffa under en viss tid och kontrollera kvaliteten bra.
Namn/titel:Fayan Fang / soffa handledare
Inledning:har tre år #39; experiece i linje, kunde hantera personal väl och har hög ansvar för andras arbete.
Namn/titel:Faand #39; er Yu / hårdvara handledare
Inledning:har mer än 2 år #39; erfarenhet av denna linje, och går bra med staber i hårdvara verkstaden. hjälpa chefen att lösa problem.
Namn/titel:Yunsong Li / montering handledare
Inledning:Förvaltning i passande verkstaden, han ordna produktionerna av stolar, kontrollera kvaliteten på stolarna och packa stolarna.
Namn/titel:Xinfu Zhan / transportlösningar Manager
Inledning:Debiteras i att göra transporten när du fyller i varorna. Kontrollera att kartongerna med produkterna är rätt. Gör bästa att spara utrymme för att slutföra leveransen i en behållare.
Namn/titel:Chenghua Zhang / skummande tekniker Manager
Inledning:I verkstaden för gjuten skum leder han starffs av Bangxing att slutföra åtgärden. Kontrollera att skummet vara densitet och solid.
Namn/titel:Xuanfa Wu / soffa tekniker Manager
NLEDNING:är engagerad i designment av stolen, produktion av stolen. Han har designat olika sorters skönhet stolarna för Bangxing. Dessa stolar är heta sälja i inhemska och utländska.
Namn/titel:Rongfu Cheng / Pump tekniker Manager
Inledning:Som Bangxingand #39; s pump tekniker manager, har han över 8 år #39; erfarenhet i denna linje, också har grundligt lärt sig om pumparna.
Namn/titel:Mingfu Sun / hårdvara tekniker Manager
Inledning:Som Bangxingand #39; s hårdvara techician manager, han är skicklig i varje del av skönhet stolar, espeailly basen och fotstöd av stolar.
Namn/titel:Fanghong Qian / köp Manager
Inledning:Är engagerade i perchasing material i stolarna. Och är bra på sourcing av leverantörer. Kontrollera att kvaliteten på material är utmärkta.
Namn/titel:Xiaoxiao Shi / inhemska försäljningschef
Inledning:Som Bangxingand #39; s inhemska försäljningschef, hon har fört mycket mer vinst för företaget, och är sakkunnig utföra order.
Namn/titel:Xilian Fang / Chairmanand #39; s assistent
Inledning:Har mycket erfarenhet hantera team av företaget. som Bangxingand #39; s Chairmanand #39; s assistent, han är skicklig i kommunikation, lösningen på problemet,
planera av händelser och så vidare.
Namn/titel:Hailong Wang / General Manager
Inledning:Har mer än 10 år #39; erfarenhet, visade Bangxingand #39; s develepment. Han är skicklig i varje DirektoratB #39; s teknik.